Vatreni Tin

Hrvatski reprezentativac Jedvaj u subotu igra protiv svoje matične momčadi

Bayer Levrkusen nije tražio nikakvo izuzeće u ugovoru o posudbi. Jedvaj će se ovaj put naći nasuprot svojih dojučerašnjih suigrača. "Jako sam motiviran, u Leverkusenu imam puno poznatih, ali svima je jasno da u tih 90 minuta nećemo biti prijatelji"
Sport / Nogomet | 25. 09. 2019. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Tin Jedvaj u dresu Bayera s tadašnjim klupskim kolegom Havertzom

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj (23), koji je ovoga ljeta iz Leverkusena otišao na posudbu u Augsburg, ovog će vikenda u Bundesligi zaigrati protiv svog matičnog kluba.

Naime, kako Bayer Levrkusen nije tražio nikakvo izuzeće u ugovoru o posudbi, Jedvaj će se ovaj put naći nasuprot svojih dojučerašnjih suigrača.

"Jako sam motiviran, u Leverkusenu imam puno poznatih, ali svima je jasno da u tih 90 minuta nećemo biti prijatelji", kaže Jedvaj za Bild.

Ističe kako se posebno raduje ponovnom susretu s Kaiom Havertzom (20), kojeg smatra jednim od najboljih njemačkih igrača.

"Kai spada među najbolje što Njemačka trenutno ima u nogometu. Treba ga se paziti kao zlato. čuvati ga u švicarskom sefu, toliko je vrijedan. Želim mu veliku karijeru i da uvijek igra na najvišoj razini, a on to može. Za to je Kai rođen", rekao je Tin Jedvaj o mladom Nijemcu.

Foto: dpa / Jedvaj od ove sezone igra na posudbi u Augsburgu

Hrvatski reprezentativac je za Augsburg u ovoj utakmici dodatno važan jer dobro poznaje taktiku Bayera.

"Uz nekoliko mojih dodatnih informacija možemo ih pobijediti. Siguran sam da će nam se pružiti prilika", kaže viceprvak svijeta na posudbi u Augsburgu.

Jedvaj još nije siguran što mu nosi budućnost, ali ne isključuje ni ostanak u Augsburgu.

"Moja budućnost bit će temom u svibnju. Osim toga, nakon sezone imam još i planove s Hrvatskom na Europskom prvenstvu. Nakon toga ćemo vidjeti što je najbolje za mene. Bude li ostanak u Augsburgu najbolja opcija za mene, onda ću ostati ovdje", kaže Jedvaj.

Kopirati
Drag cursor here to close