Poklon

Hrvatski nogometni savez šalje 12 dresova tajlandskim dječacima

HNS-u je drago da se mladi nogometaši dobro oporavljaju te im daruje dresove u znak pažnje za tešku situaciju koju su proživjeli
Sport / Nogomet | 19. 07. 2018. u 10:08 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je da će poslati 12 dresova reprezentacije tajlandskim dječacima koji su nedavno spašeni iz pećine u kojoj su tjednima bili zatočeni zbog monsunskih kiša.

"Po povratku hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, HNS i predsjednik Davor Šuker donijeli su odluku o slanju 12 dresova novopečenih doprvaka svijeta mladim nogometašima s Tajlanda, koji su krajem lipnja zbog monsunske kiše ostali zarobljeni u pećini. Dječaci u dobi između 11 i 16 godina i njihov trener čekali su spašavanje više od dva tjedna, a konačna je operacija izvlačenja trajala tri dana, pri čemu je jedan spasitelj izgubio život", navode iz HNS-a.

Dodaje se da je HNS-u drago da se mladi nogometaši dobro oporavljaju te im daruje dresove u znak pažnje za tešku situaciju koju su proživjeli, kao i nastavka pružanja podrške iskazane čim se nesreća dogodila.

Kopirati
Drag cursor here to close