MIroljubivo u Lombardiji

'Hrvatski' derbi na sjeveru Italije završen podjelom bodova

Ipak, do kraja prvog dijela družina Gian Piera Gasperinija stigla je do izjednačenja. Igrala se 34. minuta, a nakon višestrukog flipera u blizini vrata domaćih lopta se odbila do Duvana Zapate koji zabija za - ispostavit će se - konačnih 1:1.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ANSA / Ante Rebić protiv Atalante nije imao učinak iz prethodnih utakmica AC Milana

Nogometaši Milana i Atalante odigrali su zanimljivu i na trenutke kvalitetnu utakmicu u okviru 36. kola Serie A.

Susret trojice hrvatska nogometaša - Ante Rebića s jedne i Marija Pašalića te Boška Šutala s druge strane - završio je podjelom bodova, a rezultat je glasio 1:1

Oba gola pala su u prvom poluvremenu. Hakan Calhanoglu poentirao je u 14. minuti za vodstvo Rossonera, bio je to fenomenalan slobodan udarac u suprotne rašlje s lijeve strane, a gol ide i na dušu vratara Božice, Gollinija.

Potom su gosti napali gol Gigija Donnarumme, a u 26. minuti izboren je jedanaesterac kojeg je promašio Ruslan Malinovsky.

Ipak, do kraja prvog dijela družina Gian Piera Gasperinija stigla je do izjednačenja.

Igrala se 34. minuta, a nakon višestrukog flipera u blizini vrata domaćih lopta se odbila do Duvana Zapate koji zabija za - ispostavit će se - konačnih 1:1.

Ante Rebić je igrao do 60. minute kada ga je zamijenio Rafael Leao, dok su Boško Šutalo i Mario Pašalić ušli u drugom poluvremenu.

Bivši stoper Osijeka ušao je početkom drugog poluvremena, dok je Pašalić dobio priliku posljednjih dvadesetak minuta susreta.

Atalanta je zadržala drugo mjesto s dva boda i utakmicom više od Intera, dok Milan drži šesto mjesto s četiri boda i utakmicom više od sedmoplasiranog Napolija.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close