La Liga

Hrabra Celta Vigo zasluženo uzela bod na Bernabeu

Prema viđenom na terenu, ovaj je rezultati realan, premda su pokušaji Celte prema golu protivnika u pravilu bili ubojitiji. Real je odigrao još jednu razočaravajuću utakmicu, a čak ni povratnik Hazard nije uspio donijeti bitniju prevagu.
Sport / Nogomet | 16. 02. 2020. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EFE / Celta je dosad bila omiljeni protivnik Zinedinea Zidanea

Nogometaši Reala iz Madrida u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola španjolskog prvenstva nisu na svom Santiago Bernabeu uspjeli svladati Celtu iz Viga odigravši 2:2 (0:1).

Gosti su poveli u otvaranju utakmice preko Smolova (7), a začetnik te akcije bio je hrvatski veznjak Filip Bradarić. U drugom poluvremenu Real je uspio okrenuti golovima Kroosa (52) i Sergija Ramosa (65-11m), ali u samoj završnici domaće navijače šokirao je Santi Mina (86) izjednačivši na 2:2.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 81. minute, dok je Bradarić igrao za Celtu do 83. minute.

Modrić je većinu lopti izgubio, pokušavajući driblati, ili neprecizno dodao, dok je Bradarić u premijernom nastupu za Celtu dobro zatvarao prostor na polovini svoga kluba.

Prema viđenom na terenu, ovaj je rezultati realan, premda su pokušaji Celte prema golu protivnika u pravilu bili ubojitiji.

Unatoč većem posjedu lopte Real je odigrao još jednu razočaravajuću utakmicu, a čak ni povratnik Hazard nije uspio donijeti bitniju prevagu.

Vodeći Real sada ima 53 boda, jedan više od druge Barcelone, dok je Celta 17. sa 21 bodom, koliko ima i 18. Mallorca koja se nalazi u zoni ispadanja.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close