Nakon što ozlijedio stoper Luka Miletić

Horić potpisao za Posušje

Sport / Nogomet | 10. 11. 2021. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U situaciji kada se ozlijedio stoper Luka Miletić, uprava premijerligaša Posušja je odlučila reagirati. Novi igrač Posušja je 31-godišnji stoper Kenan Horić, koji je danas potpisao ugovor s klubom do kraja sezone. Horića pamtimo kao igrača koji je prošao sve omladinske kategorije Čelika, nakon čega je dugo vremena bio kapetan seniorske momčadi.

Nakon Čelika je igrao za Domžale gdje je također određeno vrijeme nosio kapetansku traku. Igra u Sloveniji, Horić se uspio probiti
do Turske, Antalyaspora s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Ipak, u Turskoj, pa kasnije na Cipru, Horić se nije naigrao, te se odlučio vratiti u BiH, točnije Mladost iz Doboj Kaknja.

Kako je poznato početkom 2020. godine vratio se u Čelik, te je u tri proljetna kola odigrao samo jedan meč. Uslijedio je novi odlazak, u albanski Kukësi.U dresu ovog kluba iz Albanije upisao je sedam nastupa u prvenstvu, dva u okviru Europske lige, te jedan u okviru Kupa Albanije. Prošlu sezonu je završio u Olimpiku, koji je napustio Premijer ligu i od tog trenutka je bez kluba, ali je trenirao s Čelikom.

Kopirati
Drag cursor here to close