Ovo su mogući suparnici

Hoće li ždrijeb Dinamu donijeti Crvenu zvezdu?

Dinamo i Crvena zvezda mogli bi igrati u istoj skupini Lige prvaka s obzirom da se zagrebački klub nalazi u trećoj, a beogradski u četvrtoj jakosnoj skupini.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski prvak Dinamo prvi puta u svojoj povijesti naći će se u trećoj jakosnoj skupini Lige prvaka, a koga će mu ždrijeb dodijeliti, doznat ćemo u četvrtak u 18:00 sati.

U ovom trenutku sigurno znamo sve nositelje iz prve jakosne skupine, a to su: Liverpool, Chelsea, Barcelona, Juventus, Manchester City, Bayern, Paris Saint-Germain i Zenit.

Što se druge jakosne skupine tiče, za sada je poznato sedam klubova, a govorimo o: Realu, Atleticu, Borussiji, Napoliju, Šahtaru, Benfici i Tottenhamu. Osmi klub u drugoj jaskosnoj skupini bit će Ajax, naravno, prođe li u srijedu ciparski APOEL (prva utakmica je završila rezultatom 0:0), piše Vecernji.hr.

Što se tiče treće jakosne skupine, upravo one u kojoj se nalazi i Dinamo, u ždrijeb ulaze: Lyon, Bayer, Salzburg, Olympiakos, Valencia i Inter, dok još uvijek čekamo sudbinu Bruggea.

Belgijci su također predviđeni kao članovi treće jakosne skupine, no također trebaju dovršiti posao u srijedu (u prvoj utakmici su kao gosti svladali austrijski LASK s 1:0).

Klubovi u četvrtoj jakosnoj skupini su: Lokomotiv, Crvena zvezda, Genk, Galatasaray, Leipzig, Slavia Prag ili Cluj, Atalanta i Lille, pa nije isključena mogućnost da Dinamu ždrijeb namijeni beogradski klub, piše Vecernji.hr.

Prvo kolo: 17./18. rujna
Drugo kolo: 1./2. listopada
Treće kolo: 22./23. listopada
Četvrto kolo: 5./6. studenog
Peto kolo: 26./27. studenog
Šesto kolo: 10./11. prosinca

Kopirati
Drag cursor here to close