Hrvatska-Rusija

HNS pustio dodatne ulaznice za utakmicu na Poljudu

"Cijene navedenih ulaznica su 150 kuna u pretprodaji (do 13. studenoga) odnosno 200 kuna na dan utakmice, a mogu se kupiti do prodaje svih raspoloživih ulaznica", objavio je Hrvatski nogometni savez.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2021. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni savez u prodaju je pustio dodatnih 710 ulaznica za sektor B zapadne tribine stadiona Poljud za utakmicu Hrvatska - Rusija.

Nakon što je Ruski nogometni savez dostavio informaciju o malom broju prodanih ulaznica za sektor predviđen za ruske navijače, HNS je tražio i dobio odobrenje MUP-a za smanjivanje tzv. "buffer" zone u sektoru B zapadne tribine, što je oslobodilo još 710 ulaznica za prodaju za hrvatske navijače, prenosi HRT

"Cijene navedenih ulaznica su 150 kuna u pretprodaji (do 13. studenoga) odnosno 200 kuna na dan utakmice, a mogu se kupiti do prodaje svih raspoloživih ulaznica", objavio je Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama.

Iz Saveza su napomenuli da je narednih dana moguće da se, osim ovog kontingenta, u sustavu pojave i manji brojevi ulaznica za sve sektore, što se dogodi kada pojedinačne rezervacije/kupnje nisu plaćene u predviđenom roku, pa se te ulaznice ponovno vraćaju u sustav.

Kopirati
Drag cursor here to close