Ludi kvadratići

HNS demantirao dizajn novog dresa

''Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini'', objavili su iz HNS-a.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2019. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Hrvatskog nogometnog saveza tvrde da su netočne ilustracije nove garniture dresa Vatrenih koje su se pojavile na društvenim mrežama i internetskim stranicama. 

''Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini'', objavili su iz HNS-a te dodali kako će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s Europskim prvenstvom predstaviti na proljeće sljedeće godine.

''Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji'', dodaje se u priopćenju.

Prije nekoliko dana na stranici Footy Headlines izašao je novi dizajn trenirke Vatrenih prema kojem se dalo zaključiti kako bi garnitura domaćih dresova mogla imati niz manjih popularnih crveno-bijelih kvadratića, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close