Službeno natjecanje

HMNK Rudnik se sprema za prvu službenu utakmicu

Iz Uprave kluba poručuju kako su prezadovoljni dosadašnjim dijelom priprema koje su odradili u Arena Sport Centru u Mostaru i u OŠ Ivana Gundulića na Rudniku.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2018. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoosnovani HMNK Rudnik u nedjelju s početkom u 18 sati će odigrati prvu povijesnu utakmicu u nekom službenom natjecanju.

U okviru 1. Kola Federalne lige grupa Jug, u dvorani na Bijelom brijegu će ugostiti također novoformirani klub Čulin mlin iz Livna, kojeg s klupe predvodi malonogometna legenda i bivši bh futsal izbornik Boro Matan.

Iz Uprave kluba poručuju kako su prezadovoljni dosadašnjim dijelom priprema koje su odradili u Arena Sport Centru u Mostaru i u OŠ Ivana Gundulića na Rudniku.

''Očekivanja za ovu sezonu su podizanje organizacije kluba na najvišu moguću razinu. Što se tiče samih rezultata i ambicija, tu se ne zalijećemo. Imamo dobru momčad koja je odradila kvalitetne pripreme s najboljim mogućim uvjetima za rad, i od njih očekujemo samo da pružaju što kvalitetnije igre na terenu. Želimo svima pokazati kako smo po organizaciji, odnosu momčadi i zalaganju jedan vrhunski klub i institucija u koju je svatko dobrodošao, poručili su iz kluba te se još jednom  zahvalili svojim sponzorima: Central osiguranju, Jurpromu, Arena Sport Centru, Elektroprivredi HZHB i Federalnom ministarstvu kulture i sporta'', priopćeno je iz kluba.

Ovim putem iz kluba pozivaju sve ljubitelje športa, nogometa i prvenstveno malog nogometa da dođu na prvu utakmicu koja će se odigrati u nedjelju s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close