Bundesliga

Hladan tuš za Olma: Leipzig poražen na gostovanju u Frankfurtu

Momčad Juliana Nagelsmanna poražena je u Frankfurtu od Eintrachta, a najvažniji detalj na utakmici dogodio se u 48. minuti kada je Almamy Toure sjajnim volejom zabio golčinu za vodstvo 1-0.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2020. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Almamy Touré i Timothy Chandler proslavljaju pogodak za Eintracht

Nogometaši RB Leipziga upisali su treći prvenstveni poraz u 19. kolu Bundeslige.

Momčad Juliana Nagelsmanna poražena je u Frankfurtu od Eintrachta, a najvažniji detalj na utakmici dogodio se u 48. minuti kada je Almamy Toure sjajnim volejom zabio golčinu za vodstvo 1-0.

Pokušavali su novi suigrači Danija Olma doći do izjednačenja, u igru su ušli Ademola Lookman, Youssef Poulsen i Emile Forsberg, ali bez uspjeha.

Štoviše, u četvrtoj minuti nadoknade primili su i drugi gol za konačnih 2-0. Strijelac je bio Filip Kostić.

Kiks vodeće momčadi prvenstva iskoristila je Borussia Monchengladbach koja je preokrenula Mainzovo rano vodstvo.

Za goste je najprije zabio Quaison, a za preokret 'Ždrijebaca' dva gola postiže Alassane Plea (24', 76'), dok konačnih 3-1 postavlja Florian Neuhaus tri minute prije kraja.

Od ostalih rezultata, vrijedi izdvojiti poraz Wolfsburga na svom terenu od Herthe. Svi golovi su pali u posljednjih pola sata utakmice, nakon što je iz igre izašao hrvatski reprezentativac Josip Brekalo.

Strijelci za goste bili su Torunarigha (74') i Dodi Lukebakio koji je za preokret zabio u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice. Jedini gol za Vukove zabio je Mehmedi, koji je ušao u igru umjesto Brekala.

 Paderborn je na gostovanju pobijedio Freiburg rezultatom 2-0 (Antwi-Adjej 48', Sabiri 84'-11m), a istim rezultatom Union je u Berlinu svladao Augsburg (Subotić 47', Ingvartsen 61').

Bayern igra derbi sa Schalkeom od 18:30 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close