Liga prvaka

Higuain: Engleski timovi uvijek ostavljaju prostora pozadi

Higuain je bio strijelac prvog, a Paolo Dybala drugog gola u svega tri minute i Tottenham je “nokautiran“.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2018. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gonzalo Higuain bio je upitan zbog oziljede za nastup protiv Tottenhama, a na kraju je postao jedan od junaka Juventusa, koji se nakon preokreta sa 0:1 na 2:1 na Wembleyju plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Higuain je nakon utakmice kazao da su on i suigrači uspjeli iskoristiti činjenicu da engleski timovi uvijek ostavljaju prostora pozadi, prenosi Anadolija.

Higuain je bio strijelac prvog, a Paolo Dybala drugog gola u svega tri minute i Tottenham je “nokautiran“.

“Bila je to jako teška utakmica protiv odlične ekipe Tottenhama, koji uvijek daje sve od sebe i igra agresivno. Međutim, znali smo da engleski timovi uvijek ostavljaju prostora pozadi što nam može otvoriti prilike. Morali smo to iskoristiti i to smo uradili. Izuzetno sam zadovoljan i sretan, jer preokrenuti rezultat na Wembleyju nije lako. Ponosan sam na ovaj tim i medicinsko osoblje koje je učinilo sve da budem spreman za utakmicu“, kazao je Higuain.

Plasman u četvrtfinale za sada su ostvarili Real Madrid, Manchester City, Liverpool i Juventus.

Sljedećeg tjedna, u utorak i srijedu, u preostalim duelima osmine finala sastat će se: Besiktas – Bayern (rezultat prve utakmice 0:5), Barcelona – Chelsea (1:1), Manchester United – Sevilla (0:0) i Roma – Shakhtar (1:2).

Kopirati
Drag cursor here to close