Nastavak nezavršene priče

Henry se vraća u stručni stožer Belgije

Henry je bio Martinezov asistent na EURU 2016. u Francuskoj te na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. na kojemu je Belgija zauzela treće mjesto prije no što je krenuo u samostalnu trenersku karijeru.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2021. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni francuski nogometni reprezentativac Thierry Henry (43) vraća se u stručni stožer belgijske reprezentacije kao jedan od pomoćnika izbornika Roberta Martineza na EURU, objavio je u nedjelju Belgijski nogometni savez.

Henry je bio Martinezov asistent na EURU 2016. u Francuskoj te na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. na kojemu je Belgija zauzela treće mjesto prije no što je krenuo u samostalnu trenersku karijeru. No, uslijedile su neuspješne epizode u Monacu i Montreal Impactu zbog kojih je posljednjih mjeseci bio bez posla.

''Oduševljeni smo što nam se Thierry može pridružiti na EURU. Njegovo iskustvo s turnirskog natjecanja i znanje vezano uz reprezentativni nogomet je velika dodana vrijednost za naš stožer'', kazao je Martinez.

''Bit će ovo nastavak nezavršene priče i učinit ćemo sve kako bi ona imala uspješan rezultat'', izjavio je Henry.

Belgija će na EURU igrati u skupini B s Rusijom (12. lipnja, Sankt Peterburg), Danskom (17. lipnja, Kopenhagen) i Finskom (21. lipnja, Sankt Peterburg), piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close