Očajna igra Chelsea

Hazard ''ubio''' Contea jasnom porukom nakon poraza od Cityja

Koliko je Chelsea bio jalov najbolje pokazuje podatak da u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2018. u 23:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji nogometaš Chelseaja Eden Hazard kritizirao je odluku trenera Antonija Contea da u nedjeljnom susretu protiv Manchester Cityja igra lažnog napadača.

"Da smo igrali sa Giroudom ili Moratom u napadu, onda bi igra dugim loptama imala smisla. No, meni je teško dobiti zračne duele protiv Otamendija i Laportea. Nakon utakmice samo možeš konstatirati da si puno trčao, ali nisi igrao nogomet'', kazao je Hazard te nadodao:

''Da smo igrali tri sata ne bih taknuo loptu. Jedino pozitivno je naša igra u posljednjih 15 minuta kada smo napokon popravili posjed lopte, ali tako smo trebali igrati cijelu utakmicu'', javlja Hina.

Manchester City je pobijedio Chelsea s 1-0, ali pobjeda domaćina je mogla biti i uvjerljivija s obzirom na dominaciju na terenu. Koliko je Chelsea bio jalov najbolje pokazuje podatak da u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

Kopirati
Drag cursor here to close