Chelsea pristao na ponudu

Hazard seli u Real Madrid

Hazard napušta Stamford Bridge nakon sedam sezona tijekom kojih je osvojio dva naslova engleskog prvaka, dvije Europske lige, te po jedan Liga i FA kup.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2019. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici engleskog premierligaša Chelsea pristali su prodati Edena Hazarda u Real Madrid za 130 milijuna eura, prenose otočki mediji.

Trener "Kraljevskog kluba" Zinedine Zidane je belgijskog veznjaka označio kao glavnu želju prijelaznog roka i čini se kako je uspio u svom naumu.

"Hazard je fantastičan nogometaš. On je nogometaš kojeg iznimno cijenim," kazao je u travnju francuski stručnjak.

Belgijanac se jednako pozitivno izrazio o svom novom treneru.

"Zidane je bio moj igrački idol, a iznimno ga poštujem i kao trenera. Ne znam što donosi budućnost, no igrati u momčadi koju vodi Zidane bilo bi ostvarenje mojih snova," kazao je Belgijanac koncem prošle godine.

Hazard napušta Stamford Bridge nakon sedam sezona tijekom kojih je osvojio dva naslova engleskog prvaka, dvije Europske lige, te po jedan Liga i FA kup. U London je stigao iz Lillea 2012. za 30 milijuna eura, prenosi Hina.

Hazard je treće pojačanje Real Madrida nakon brazilskog stopera Edera Militaoa koji je stigao iz Porta za 50 milijuna eura, te mladog srpskog napadača Luke Jovića koji dolazi iz Eintrachta za 60 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close