Glavni poguzija

Hazard se opet udebljao, a u Realu plaču za uloženim milijunima

Eden Hazard se ovog ljeta dobro proveo na odmoru i opet nabacio koji kilogram viška. Nespreman i bez kondicije za trening, došao je u kamp Reala.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2020. u 00:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Eden Hazard s reprezentacijom Belgije

Eden Hazard nakon odlaska Ronalda u Juventus stigao je u Madrid kako bi ga pokušao zamijeniti. Reprezentativac Belgije bio je sjajan u dresu Chelseaja, no još se nije pokazao u Realu.

Hazarda stalno muče ozljede, više je na poštedi nego što igra, pa su čelnici Reala u velikim problemima. Platili su ga 115 milijuna eura, a on uz sve to jede kao da je pretrpio glad. Naravno, jedući praktično neograničeno, dobio je višak kilograma.

Prošlo ljeto Hazard je na pripreme došao s čak pet kilograma viška, a to je i sam priznao.

"Istina je. Neću to skrivati, ali kad sam na odmoru, na odmoru sam. Nabacio sam pet kilograma. Ja sam tip koji se brzo ugoji, ali brzi i istopi kile", rekao je napadač Reala.

No nije naučio na svojim pogreškama, već je napravio opet isto. Hazard se ovog ljeta dobro proveo na odmoru i opet nabacio koji kilogram viška. Nespreman i bez kondicije za trening, došao je u kamp Reala.

Hazard je u u prvoj sezoni odigrao 18 utakmica za Real i zabio samo jedan gol, a uskoro bi se morao ''uozbiljiti' jer ga Zidane neće još dugo čekati.

Kopirati
Drag cursor here to close