Jelo se

Hazard na pripreme Reala stigao sa 7 kila viška, Perez ga se odrekao

Nije ovo prvi put u Hazardovoj karijeri da se pojavio na klupskim pripremama nespreman. Prošlog ljeta u razgovoru za belgijski HLN priznao je užasan ulazak u sezonu 2015. s Chelseajem.
Sport / Nogomet | 29. 07. 2019. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju španjolskog Sporta i AS-a, Eden Hazard uzrokovao je nove probleme u Real Madridu nakon višetjedne trakavice oko transfera Garetha Balea.

Naime, najveće pojačanje Kraljevskog kluba u ovom prijelaznom roku navodno se na pripremama pojavilo sa sedam kilograma viška.

Florentino Perez posebno je nezadovoljan, pogotovo nakon što je slavodobitno na Hazardovom predstavljanju objavio da su doveli igrača koji će riješiti sve njihove probleme, javlja Index.hr.

Sada se potpuno distancirao, nema vjere u Belgijca i ne želi da ga se povezuje s tim transferom, već govori da ga je doveo zbog Zidanea, tvrde Španjolci.

Hazard je u Real stigao iz Chelseaja za 100 milijuna eura. Nije ovo prvi put u Hazardovoj karijeri da se pojavio na klupskim pripremama nespreman. Prošlog ljeta u razgovoru za belgijski HLN priznao je užasan ulazak u sezonu 2015. s Chelseajem.

"Imao sam jednu lošu godinu, posljednjih šest mjeseci s Mourinhom, i to je dijelom bila moja krivica. Nakon što smo osvojili Premiership, tražili smo od njega više ljetnog odmora. Bio sam totalno izvan forme. Sjetio sam se te lekcije ovog ljeta, četiri tjedna nakon SP-a s Belgijom, bio sam na treningu s Chelseajem", rekao je tada Hazard, ali izgleda da je tu lekciju opet zaboravio.

Kopirati
Drag cursor here to close