Novi udarac za Velež

Hasanović na dužu pauzu, Dudić: "Ne mogu vjerovati da jedan nogometaš može tako reagirati!"

Mostarski Velež je u Tomislavgradu s 3:0 pobijedio Tuzla City, no u taboru Rođenih nisu bili previše sretni zbog pobjede.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2020. u 08:03 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razlog tome je teža ozljeda strahovito važnog igrača Dine Hasanovića. Veznjaku je nakon oštrijeg starta igrača Tuzle Bobana Đerića stradalo koljeno, puknuli su mu križni ligamenti i morat će na pauzu od pola godine.
 
 
To je težak udarac za Velež, koji je nešto ranije zbog iste stvari ostao i bez Seida Behrama, a treneru Feđi Dudiću pogotovo je teško palo jer je ozljeda nastala u prijateljskoj utakmici.
 
''Ne mogu se pomiriti s tim. Takav divljački start na prijateljskoj utakmici, na 70 metara od svog gola, to je izgledalo tako divlje i sad zbog toga neće biti na terenu momak šest mjeseci. Žao mi je njega i žao mi je nas jer on je jako bitna karika u našoj ekipi. On ima nešto što naši drugi igrači nemaju i bio je sigurno jedan od glavnih igrača i nositelja igre'', rekao je ogorčeni Dudić za Velež TV te nastavio:
 
 
''Ne mogu vjerovati da je jedan protivnički igrač tako reagirao, praktički odvojio mu je kruh iz usta. To je prijateljska utakmica i totalno je bezazlena situacija, zaista ostao sam bez teksta''.
Kopirati
Drag cursor here to close