Kaže Mourinho

Harry Kane se oporavio od ozlijede zadnje lože

Kane se 1. siječnja ozlijedio u duelu sa Southamptonom, nakon čega je morao na operaciju kako bi riješio problem i ponovo bio sposoban za igru.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2020. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Harry Kane, napadač Tottenhama, oporavio se od ozlijede zadnje lože, potvrdio je u četvrtak za britanske medije menadžer Jose Mourinho, prenosi Anadolija.

Kane se 1. siječnja ozlijedio u duelu sa Southamptonom, nakon čega je morao na operaciju kako bi riješio problem i ponovo bio sposoban za igru. Osim Kanea od ozlijeda su se oporavili još dvojica igrača londoskog kluba Moussa Sissoko i Stevenom Bergwijnom.

"Jedno je da nisi ozlijeđen, a druga stvar je biti spreman igrati nogomet. Za njih je to bilo mnogo vremena, više tjedana koje su bili povrijeđeni i kada je saniranje bilo pri kraju, prestali smo s treninzima", pojasnio je Mourinho za Skysports.

Premier liga Engleske je prekinuta 13. ožujka zbog globalne pandemije novog koronavirusa, ali postoji plan da se nastaviti 8. lipnja, a osnovni preduvjet je da 18. svibnja krenu treninzi.

Tottenham je odredio ograničen broj terena na raspolaganje prvom timu za individualne treninge, ali Mourinho nije siguran hoće li Kane, Sissoko i Bergwijn biti spremni za nastavak sezone.

"Ne znam, a ni oni ne znaju. Moramo pričekati službeno i potpuno odobrenje da igrači ponovo treniraju u grupama da vidimo mogu li se vratiti na normalan natjecateljsi nivo. Dakle, ako budemo igrali ove sezone, preostalih devet utakmica, to bilo bi dobro za svakoga od nas, bilo bi dobro za nogomet, ali i za Premier ligu", naglasio je portugalski trener.

Predstavnici klubova iz najjače engleske lige sastat će se u petak kako bi razgovarali o mogućnostima za nastavak natjecanja, pri čemu je jasno da će se u bilo kojoj varijanti igrati bez publike.

"Ukoliko igramo nogomet iza zatvorenih vrata, volio bih misliti da nogomet nikada nije iza zatvorenih vrata. Prisustvo kamera znači da milijuni i milijuni ljudi gledaju utakmicu. Dakle, ako jednog dana izađemo na ovaj prazni stadion, on ustvari uopće neće biti prazan", zaključio je Mourinho.

Kopirati
Drag cursor here to close