Brkić

Hajduk želi golmana Zrinjskog  

Ivan Brkić je Splićanima primamljivo rješenje, a hoće li do transfera i doći ostaje da se vidi.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2020. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitski Hajduk razmišlja o dovođenju golmana Zrinjskog, Ivana Brkića, piše Slobodna Dalmacija.

"Bili" žele zamjenu za Josipa Posaveca koji je neprikosnovena jedinica, a istovremeno žele Marina Ljubića poslati negdje na kaljenje, kako ne bi gubio dragocjeno vrijeme u ovom dobu sjedeći na klupi.

Ivan Brkić je Splićanima primamljivo rješenje, a hoće li do transfera i doći ostaje da se vidi.

''Vratar Hajduka Marin Ljubić čeka priliku, ali teško će do prilike, kako stvari stoje u Poljudu, Josip Posavec je tu neprikosnoveni broj jedan i drže ga na golu, baš s velikim kredibilitetom. Posavec je i u prodajnom izlogu, kao uostalom svi, ali zasad tu nema pomaka...'', pišu splitske novine.

Slobodna navodi kako mladi Splićanin pak želi braniti.

''Pokazao je Ljubić da svaki put kad su ga (ne)prilike dozvale pod zastavu može ispuniti očekivanja na golu Hajduka, a sad mu se događa da već dugo samo gubi vrijeme na klupi za pričuve. Ujedno, Hajduk se priprema i za trenutak kad Ljubić pronađe novu sredinu, Hajduku je zanimljiv Ivan Brkić, vratar Zrinjskoga. Hajduk bi doveo, uzeo Brkića i on bi nominalno bio Posavčeva pričuva dok bi Ljubić negdje otišao braniti. Na vratarskoj sceni zanimljiv je i Kristijan Kahlina, vratar Gorice, odnosno spominje se svako malo, kao da je Gorica nervozna i prodala bi ga, ali Hajduk ne bi ulazio u plaćanja odštete, ulaganja, sve dok ima Posavca'', navodi Slobvodna Dalmacija.

Kopirati
Drag cursor here to close