Jasmin Huljaj podnio ostavku

Hajduk iznenada ostao bez predsjednika

Splitski klub napustio je nakon samo pola godine.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2019. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasmin Huljaj podnio je ostavku na mjesto predsjednika HNK Hajduka.

Splitski klub napustio je nakon samo pola godine, a odluku je priopćio na izvanrednoj konferenciji za novinare.

''Ovo je moja osobna odluka nakon šest mjeseci rada u Hajduku. Uspoređivao sam prijašnji rad s radom u sportskom svijetu. Komunicirao sam s Nadzornim odborom svoju odluku. Radimo na tranziciji, odradili smo dobar prijelazni rok, posložili financije. Ostvarili smo financijsku stabilnost kluba. Hajduk funkcionira odlično, ostvarili smo preduvjete da dođe i do sportskih uspjeha. Ponosan sam na rad u šest mjeseci. Hajduk je danas stabilan klub'', rekao je sada već bivši predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj.

Prije njega, novinarima se obratio predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović, javlja HRT.

''Ovo je trenutak koji nije jednostavan, ali je došao je moment za koji smo se nadali da će biti ovakav. Na prvoj sjednici nadzodrnog odbora 5. siječnja, predsjednik Uprave nas je upozorio da je moguće da ode iz Hajduka jer se ne vidi u radu u sportu.

Službeno je postalo na drugoj sjednici, 28. siječnja. Predsjednik je htio da odradimo prijelazni rok na najbolji način, čekali smo ovaj trenutak. Odluka je bila predsjednika da ode te da ode, ali i da tranzicija bude što bolja. Raspisat ćemo javni natječaj već sutra'', rekao je Perasović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close