Gold Cup

Haiti i Kostarika u četvrtfinalu

Kostarika i Haiti imaju po šest bodova i u 3. kolu će igrati za prvo mjesto u skupini, dok će se Nikaragva i Bermudski Otoci boriti za 3. mjesto.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2019. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometne reprezentacije Haitija i Kostarike plasirale su se u četvrtfinale Prvenstva Sjeverne i Srednje Amerike, nakon što su u utakmica 2. kola skupine B odigranim u predgrađu Dallasa na stadionu Toyota, svladali izabrane vrste Nikaragve, odnosno Bermudskih Otoka.

Haiti je sa 2-0 nadigrao Nikaragvu. U 22. minuti vodstvo Haićanima donio je Sabat, a konačnih 2-0 u 33. minuti je postavio branič Nikaragve Rosas koji je poslao loptu u svoju mrežu, javlja Hina.

Kostarika je sa 2-1 bila bolja od Bermudskih Otoka. George u 30. minuti i Aguilar u 54. minuti bili su strijelci za pobjedničku reprezentaciju, dok je u 59. minuti Wells realizirao kazneni udarac za poražene.

Kostarika i Haiti imaju po šest bodova i u 3. kolu će igrati za prvo mjesto u skupini, dok će se Nikaragva i Bermudski Otoci boriti za 3. mjesto, ali ulog je samo prestiž i bodovi za FIFA-inu ljestvicu, jer samo prve dvije reprezentacije iz svake od četiri skupine idu u četvrtfinale, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close