Izbornik Crne Gore

Hadžibegić: BiH će izboriti plasman na EURO 2020

''Vjerujem da će reprezentacija BiH izboriti odlazak na EURO 2020, a povratak Lulića je važan detalj ka ostvarenju cilja", smatra Hadžibegić.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2020. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Faruk Hadžibegić u nadolazećem razdoblju uživo će posmatrati nogometne utakmice gdje igraju članovi nacionalnog tima Crne Gore, čiji je izbornik.

Proteklog vikenda boravio je u Rimu, a gledao je dvoboj Lazio - SPAL koji je okončan pobjedom domaćih, rezultatom 5:1.

Adam Marušić je član rimskih "nebeskoplavih". Premda ga je šef državnog tima želio vidjeti na djelu, on je utakmicu promatrao s klupe za rezervne igrače.

"Adam Marušić nije ulazio u igru. No, uživao sam u meču na Olimpicu. Lazio je zasluženo slavio i nisu bez razloga u vrhu ljestvice Serie A", rekao je za Anandoliju Hadžibegić.

Nekadašnji igrač FK Sarajevo istakuo je kako je večerao zajedno s Marušićem i bh. reprezentativcem Senadom Lulićem.

"Senad je kapiten Lazija i jedan od najvažnijih igrača svog tima. Nedavno je javljeno da se vraća u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i da će igrati u utakmicama dodatnih kvalifikacija. Rekao sam mu da mi je drago da je ponovo među 'zmajevima'. Vjerujem da će reprezentacija BiH izboriti odlazak na EURO 2020, a povratak Lulića je važan detalj ka ostvarenju cilja", smatra Hadžibegić.

Sljedeći susret ngometna reprezentacija Crne Gore igrat će 20. ožujka kada će se u prijateljskom susretu sastati sa Saudijskom Arabijom. Nakon toga Hadžibegićevim izabranicima sparing partneri će biti Latvija i Luksemburg. Vjeruje da će reprezentativci Crne Gore do spomenutih utakmica popraviti formu u klubovima.

"Ovih dana boravit ću u Belgiji gdje ću pratiti formu Miloševića i Hočka. Potom ću pratiti Jovetića u Francuskoj, a u Španjolskoj i Savića i Vukčevića. Želimo ostvariti dobre rezultate i da reprezentacija Crne Gore krene stazom uspjeha. Jasno je da nas čeka puno posla", naglasio je Hadžibegić.

Kopirati
Drag cursor here to close