BiH zasluženo pobijedila

Gyulbudaghyants: Nismo odigrali loše, vjerujem da ćemo napredovati

''Omtimist sam kada je u pitanju nastavak kvalifikacija i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji'', kazao je Gyulbudaghyants.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2019. u 00:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Armije Armen Gyulbudaghyants nakon poraza od Bosne i Hercegovine na startu kvalifikacija sa 2:1 izjavio je da njegova ekipa nije odigrala loše, ali da je BiH ipak bila bolja i zasluženo slavila.

Smatra da njegovi igrači nisu biili loši ni u prvom poluvremenu, ali da je u drugom odlučio pojačati napad što je rezultiralo mnogo boljom igrom.

''BiH je igrala dobro i zasluženo je pobijedila, nakon utakmice sam izborniku Prosinečkom čestitao na odličnoj igri. Ni mi, nismo igrali loše, posebno u drugom poluvremenu kada sam ubacio dvojicu napadača. Omtimist sam kada je u pitanju nastavak kvalifikacija i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji'', kazao je Gyulbudaghyants.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila je protiv Armenije večeras na Grbavici sa 2:1 golovima Krunića i Miloševića, dok je strijelac za goste bio Mkhitarian iz penala.

Kopirati
Drag cursor here to close