Tko je ovdje gazda?

Guardiola se usred susreta s Tottenhamom ‘zakrvio’ s Aguerom

Za sada nije poznato zašto su se sukobili, tek engleski novinari zaključuju kako mu je prigovarao zbog slabih reakcija prilikom izjednačujućeg pogotka Lamele deset minuta ranije...
Sport / Nogomet | 17. 08. 2019. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Daily Mail / Najgora solucija za jednog trenera: Usprotivio mu se igrač kojeg mijenja

U posljednjoj subotnjoj utakmici drugog kola Premiershipa Manchster City je na svom terenu remizirao s Tottenhamom s 2:2. Bila je to utakmica puna lijepih poteza i pogodaka, ali obilježila ju je i ružna scena u drugom poluvremenu.

Naime, Pep Guardiola sukobio se sa svojim napadačem Sergiom Aguerom. Španjolski strateg povukao je Argentinca iz igre u 66. minuti i nakon toga je nastao kaos. Svađali su se žestoko uz aut-liniju, a onda se Aguero pokupio i otišao sjesti na klupu, a Pep ga je nastavio komentirati.

Za sada nije poznato zašto su se sukobili, tek engleski novinari zaključuju kako mu je prigovarao zbog slabih reakcija prilikom izjednačujućeg pogotka Lamele deset minuta ranije, ali do kraja utakmice su se barem naizgled pomirili jer kamera ih je uhvatila kako se grle, doduše Augero je imao vrlo kiseo izraz lica.

Kopirati
Drag cursor here to close