Rumunjski sudac

Guardiola komentirao neobičnu situaciju - Sudac tražio autogram od Haalanda!

"Nisam vidio to, rekli su mi. Možda je njegov obožavatelj, zašto ne? Možda ga je zatražio za sina ili kćer, tko zna. Suci su bili briljantni. Utakmica nije bila problem".
Sport / Nogomet | 07. 04. 2021. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola suđenje na utakmici protiv Borussije Dortmund prvo nije želio komentirati, ali je na koncu ipak dao zanimljiv i neobičan osvrt.

"Gledajte, bolje da ne pričamo o suđenju u Ligi prvaka ove i prijašnjih sezona. Nisam govorio o tome ni tada pa neću ni sad. Imamo podužu listu takvih situacija u ovom natjecanju pa onda bolje da ništa ne komentiram", rekao je Katalonac.

Nakon toga prokomentirao je situaciju u kojoj je pomoćni sudac zatražio autogram Erlinga Haalanda, asistenta kod Reusovog pogotka.

"Nisam vidio to, rekli su mi. Možda je njegov obožavatelj, zašto ne? Možda ga je zatražio za sina ili kćer, tko zna. Suci su bili briljantni. Utakmica nije bila problem. Bio je penal pa nije bio, a ljudi su mi rekli da nije bio. Što se Bellinghamova gola tiče, njegova noga je bila visoko podignuta i to je bila točna odluka, tako da nemam nikakvih zamjerki na suđenje", odgovorio je Guardiola.

Kopirati
Drag cursor here to close