Kao bijeli dim?

Guardiola i Cityjev izvršni direktor borave u Barceloni: Došli po Messija?

Španjolski mediji spuštaju loptu na zemlju, navodeći kako Guardiolin boravak u domovini nema poveznicu s angažmanom Messija, nego se popularni trener odmara u domovini, kako bi punih baterija mogao povesti Manchester City u novu sezonu...
Sport / Nogomet | 29. 08. 2020. u 21:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram/Grupokao / Guardiola u Barceloni, ali se poželio kineske spize...

Ne mora ništa posebno značiti to što je Pep Guardiola (49) u petak snimljen u Barceloni, jer je to njegov grad, ali u vrijeme bure oko Messija, ovaj posjet katalonskoj prijestolnici razbuktao je maštu novinara.

Pepa su slikali i na Instagramu objavili menadžeri kineskog restorana "Kao Dim Sum".

Guardiolin klub Manchester City i dalje glasi kao najozbiljniji kandidat za dovođenje legendarnog Argentinca koji nakon 20 godina napušta Barcu.

Španjolski mediji spuštaju loptu na zemlju, navodeći kako Guardiolin boravak u domovini nema poveznicu s angažmanom Messija, nego se popularni trener odmara u domovini, kako bi punih baterija mogao povesti svoj klub u novu sezonu engleske Premier lige koja počinje 21. rujna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Today at Kao Dimsum  #weloveuguardiolafamily  Friends & family

A post shared by Grupo KAO (@grupokao) on

Ipak, što se tiče Messija, treneru Građana zasigurno nije svejedno u kojem će smjeru Argentinac krenuti. Pep Guardiola je čovjek koji je Messija gurnuo u vatru i s njim doživio najslavnije trenerske trenutke.

"Times" piše kako je i Ferran Soriano (53), Cityjev šef i raniji dopredsjednik Barcelone, također trenutačno u Kataloniji. On će se idućeg tjedna susresti s Messijevim ocem i menadžerom Jorgeom.

Francuski "L’Équipe" piše kako je Jorge Messi ljubazno odgovorio sportskom direktoru PSG-a, brazilcu Leonardu, da se njegov sin već opredijelio za Manchester City te se zahvalio na interesu Parižana.

Naravno, mašta medija i ljubitelja nogometa ide sve dalje, te se tako pojavila i vijest kako će Messi otići u Juventus i tako s Cristianom Ronaldom kompletirati najslavniji nogometni dvojac današnjice.

Kopirati
Drag cursor here to close