Prijetnja navijača HSV-a

Grobljanski križevi i poruka "Vaše je vrijeme isteklo! Sve ćemo vas uhvatiti!"

Ovo je već drugi put u nepunih mjesec dana da navijači postavljaju transparent s prijetnjom igračima HSV-a. Nakon domaćeg poraza od 1:2 protiv Bayera iz Leverkusena 17. veljače poručeno im je "Prije nego što vrijeme istekne, lovit ćemo vas kroz grad"
Sport / Nogomet | 10. 03. 2018. u 21:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji velikan njemačkog i europskog nogometa HSV u ovome je trenutku vjerojatno na najnižoj sportskoj razini u svojoj bogatoj povijesti. Današnji poraz protiv vodećeg Bayerna od 6:0 pokazao je koliko ova momčad nema vjere u sebe, a objektivno - ni kvalitete.

Međutim, neki njihovi ''navijači'' otišli su još dublje po pitanju nivoa držanja, piše Bild.

Transparentom i postavljenim križevima ispred Volksparkstadiona u Hamburgu, neki su ''fanovi'' ozbiljno zaprijetili igračima HSV-a.

Poruka na transparentu "Vaše je vrijeme isteklo. Sve ćemo vas uhvatiti" i križevi koji asociraju na grobove, zasigurno izazivaju jezu duž kralježnice.

HSV je već obavijestio policiju o ovoj prijetećoj poruci svojim igračima i upravi. Broj noćnih stražara na stadionu je utrostručen. Momčad HSV-a iz Münchena je poletjela u subotu u 21:30, a u Hamburgu ih očekuju u kasnim večernjim satima.

Ovo je već drugi put u nepunih mjesec dana da navijači postavljaju transparent s prijetnjom igračima HSV-a. Nakon domaćeg poraza od 1:2 protiv Bayera iz Leverkusena 17. veljače poručeno im je "Prije nego što vrijeme istekne, lovit ćemo vas kroz grad".

Nakon zadnjeg sučeva zvižduka na toj utakmici jedna skupina bijesnih navijača dva puta je pokušala ući na travnjak. Zaštitari i policija pod punom opremom, računajući i policijske pse, tada su uspjeli spriječiti ulazak navijača na travnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close