Europska liga

Griezmann u završnici šokirao Arsenal, Vrsaljko ''pocrvenio'' u 10. minuti

Atletico je do važnog pogotka u gostima stigao u 82. minuti kada je sijevnula kontra, a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Antoine Griezmann nakon greške velike greške Laurenta Koscielnyja.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2018. u 23:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal i Atletico Madrid odigrali su neodlučeno 1:1 u prvom polufinalnom susretu Europske lige igranom na stadionu Emirates u Londonu.

Madriđani su se odlično držali s obzirom da su od 10. minute igrali s igračem manje jer je hrvatski reprezentativni desni bek Šime Vrsaljko zaradio dva žuta kartona. Prvi žuti karton dobio je u 2. minuti nakon što je zakasnio na loptu i oborio Jacka Wilsherea, a u 10. minuti je zaradio i drugu javnu opomenu jer je nagazio Alexandrea Lacazettea. Samo dvije minute kasnije na tribine je preselio i Diego Simeone nakon što je žestoko prigovarao zbog jedne sudačke odluke.

''Topnici'' su mrežu gostujućih načeli tek u 61. minuti, a strijelac je bio Alexandre Lacazette.

Atletico je do važnog pogotka u gostima stigao u 82. minuti kada je sijevnula kontra,  a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Antoine Griezmann nakon greške velike greške Laurenta Koscielnyja.

Arsenal je do kraja susreta vršilo pritisak i pokušavao doći do pobjedonosnog pogotka, no sjajni vratar Jan Oblak spasio je španjolsku momčad.

U drugom susretu večeri Marseille je na domaćem terenu slavio protiv Salzburga 2:0, a strijelci su bili Florian Thauvin u 15. minuti i Clinton Njie u 63. minuti. Clinton je ušao u igru samo minutu ranije i postigao je pogodak iz praktički prvog dodira.

Uzvratne utakmice su 3. svibnja, a finale je 16. svibnja u Lyonu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close