Obrat na pomolu?

Griezmann priopćio svojim suigračima da ostaje u Atlético Madridu

Pored povišice plaće, za francuskog reprezentativca je krucijalno da se momčad Diega Simeonea ojača vrhunskim igračima, kako bi i dalje bili konkurentni na najvišoj razini.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2018. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Saga koju mediji oko Antoinea Griezmanna ispisuju u zadnjih pola godine, kao da dobiva svoj novi, reklo bi se - značajan nastavak.

Iako je njegov prelazak u Barcelonu glasio kao gotova stvar, Francuz je svojim timskim kolegama iz Atletica kazao kako će i predstojeću sezonu s njima igrati na Wanda Metropolitano stadionu.

Diario AS potvrdio je u ponedjeljak ranije objavljenu vijest lista ABC, gdje se navodi kako su Griezmann i Atlético imali plodne razgovore. Međutim, stvar je kompleksnija i sveobuhvatnija od predviđenog povećanja plaće, piše Diario AS.

Za francuskog reprezentativca je krucijalno da se momčad Diega Simeonea ojača vrhunskim igračima, kako bi i dalje bili konkurentni na najvišoj razini. Sportski direktor Andrea Berta ozbiljno je shvatio ovaj dio uvjeta koje Griezmann postavlja pred klub, te pokušava čim prije utvrditi tko je dostupan na ljetnom tržištu nogometaša. Cilj mu je da pokuša nešto dogovoriti i prije početka Svjetskog prvenstva.

Pitanje je, naravno, ima li Atletico novca za takve kupovine. Moguće je da novac za to velikim dijelom zarade prodajom vratara Jana Oblaka, kojega želi Liverpool, a novi trener Arsenala Unai Emery također pokušava privoljeti golmana kojemu se divi najviše od svih, da dođe u London.

Kopirati
Drag cursor here to close