Kmeee

Griezmann opet kontra Modrića: Francuz mora dobiti Zlatnu loptu

Baš kako je kritizirao izbor FIFA-e francuski reprezentativac i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann opet je krenuo u kampanju protiv Modrića.
Sport / Nogomet | 10. 10. 2018. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se u ponedjeljak na popisu za Zlatnu loptu našla trojca hrvatskih reprezentativaca Luka Modrić, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić odmah je bilo jasno kako je baš Modrić glavni favorit za tu nagradu.

Nakon što je dobio nagradu za najboljeg nogometaša Europe, a onda i nagradu FIFA-e The Best za najboljeg igrača svijeta, Modrić je očiti favorit i za ovu prestižnu nagradu koju dodjeljuje francuski magazin France Football.

Baš kako je kritizirao izbor FIFA-e francuski reprezentativac i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann opet je krenuo u kampanju protiv Modrića, odnosno smatra kako bi nagradu trebao dobiti jedan od francuskih reprezentativaca, javlja HRT.

''Tu nagradu kroz povijest dobivali su najbolji od najboljih i zato mislim da samo Francuz ove godine mora dobiti Zlatnu loptu. Prvaci smo svijeta i logično je da igrač iz najbolje ekipe na svijetu bude najbolji na svijetu. Barem ja tako razmišljam'', rekao je Griezmann za France Football.

Kopirati
Drag cursor here to close