Težina 90 grama

Griezmann ima čarobne lagane kopačke na kojima piše "Rimac"

Kao Pumin maneken Griezmann je dobio novi model PUMA ULTRA SL FG, liniju koju je svjetski velikan sportske opreme napravio inspiriran električnim vozilima koje proizvodi hrvatska tvtka Rimac automobili.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2020. u 23:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Puma / PUMA ULTRA SL FG model kopački koje promovira Griezmann

Iz prve prave prilike na utakmici, koja je uslijedila iz hrvatske pogreške, Antoine Griezmann je poentirao u srijedu večer na Maksimiru.

U sedmoj minuti Domagoj Vida loše je očistio loptu Ferlanda Mendyja koja je sletjela u kazneni prostor i gurnuo je ravno u noge Barceloninom napadaču koji je opalio i poentirao.

To mu je bio već treći pogodak protiv Hrvatske kojoj je zabijao i u finalu Svjetskog prvenstva, kao i u prvom susretu u Ligi nacija u rujnu.

Jedino je ovaj rasni napadač Njemačkoj utrpao više (četiri gola), a u nastupima protiv Vatrenih upisao je i dvije asistencije.

Foto: Barça Universal / Griezmann redovito postiže golove protiv Hrvatske

Zanimljivo, učinio je to u kopačkama na kojima piše Rimac.

Kao Pumin maneken dobio je novi model PUMA ULTRA SL FG, liniju koju je svjetski velikan sportske opreme napravio inspiriran električnim vozilima koje proizvodi hrvatska tvtka Rimac automobili.

Na Griezmannovim kopačkama stoga i piše "Rimac", a teže samo 90 grama. Riječ je o ograničenoj seriji od 412 pari, koliko je maksimalna brzina Rimčeva C-Two.

"Cilj nam je bio stvoriti najbrže i najekstremnije kopačke za nogomet što je moguće, da ljudima omogućimo da zavire kako bi kopačke mogle biti dizajnirane u budućnosti", rekao je direktor proizvodnje Pume Dominique Gathier.

Kopačke su izrađene od superlagane pletene mreže presvučene tankim slojem umjetne kože zbog duljeg vijeka trajanja i boljeg udarca lopte.

Aerodinamični oblik kopačke ima i dva "prozorčića" na petama, što je izravno inspirirano izgledom Rimčeva automobila. I potplate su od ekstremno laganog materijala kako bi nogometaš postigao što veću brzinu i ubrzanje.

"Promatrali smo kako se izrađuju hiperautomobili i prenijeli ključna saznanja u naš model kopački, s posebnim fokusom na to da smanjimo težinu kopačke, a zadržimo ostale vrhunske kvalitete".

Pomoć je potražio u Hrvatskoj, zemlji nogometa, ali i automobilskog genija Mate Rimca.

Kopirati
Drag cursor here to close