Novo ime u kadru

Grgić: Spremno iščekujem svoj debi u dresu Širokog Brijega

''Želimo kvalitetnom igrom i novom pobjedom proslaviti treći rođendan'', poručila je Grgić.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2017. u 19:48 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometašice Širokog Brijega svoj treći rođendan dočekuju na vrhu prvenstvene ljestvice u Prvoj ligi FBiH. Nakon četiri odigrana kola imaju maksimalan učinak uz impresivnu gol razliku 34:0, čime su definitivno istaknule svoju kandidaturu za plasman u Premijer ligu BiH.

Idealnu priliku za nastavak uspješnog niza imaju u subotnjem susretu petog kola protiv ekipe ŽN/FK Mostar koja se nalazi na samom dnu prvenstvene ljestvice.

Konačno se priključila novim suigračicama

U susretu protiv fenjeraša iz Mostara kadar ekipe trenera Ivana Kvesića bit će jači za ime Ivane Grgić, Tomislavgrađanke koja je uoči nove sezone u paketu s Marijom Radoš i Marijom Perić iz matičnog ŽNK Tomislav prešla u ŽNK Široki Brijeg.

No, ova 20-godišnja lijeva bočna igračica zbog svojih fakultetskih obveza još uvijek nije debitirala za svoju novu ekipu.

Kako je u dogovoru s klupskim rukovodstvom bila oslobođena klupskih obveza, svojim novim suigračima na treninzima se priključila početkom ovoga tjedna i sigurno konkurira za sutrašnju utakmicu.

''Drago mi je da sam se konačno priključila ekipi. Nove suigračice su me odlično prihvatile i spremno iščekujem svoj debi. Nadam se kako ću ostaviti dobar dojam u dresu Širokog Brijega'', rekla je Ivana Grgić u izjavi za Bljesak.info nakon današnjeg treninga odrađenog u sportskom centru Mandić.

Pobjedom žele proslaviti treći rođendan

Iako se tek priključila ekipi, pomno je pratila dosadašnje igre i rezultate svojih novih suigračica. Vjeruje kako će im svojim igrama i zalaganjem na terenu pomoći u borbi za plasman u Premijer ligu BiH.

''Želim da se moj doprinos ekipi vidi već u utakmici protiv Mostara. Iako smo veliki favoriti, nećemo si dopustiti opuštanje nego od prve minute krenuti po nove bodove. Želimo kvalitetnom igrom i novom pobjedom proslaviti treći rođendan'', poručila je Grgić.

Utakmica između Širokog Brijega i Mostara igra se sutra (subota) u 11 sati na središnjem terenu u kampu ''Musa-Karačić'' na Blatu.

Kopirati
Drag cursor here to close