Premier League

Građani pregazili jalovi Arsenal u neobičnoj utakmici na Etihadu

Vratila se i engleska Premier liga, a na Etihadu je Manchester City svladao londonski Arsenal 3:0. Strijelci su bili Raheem Sterling, Kevin de Bruyne i Phil Foden.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2020. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter/ManCity / Manchester City uspješno se vratio nakon tomjesečne stanke

Vratila se i engleska Premier liga, a na Etihadu je Manchester City svladao londonski Arsenal 3:0. Bila je to zaostala utakmicama 28. kola.

Raheem Sterling je nakon pogreške Luiza prekinuo svoj dugi post. Bilo je to u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (47.), a Bernd Leno nije tu ništa mogao.

David Luiz tone sve dublje, odmah početkom drugog poluvremena je skrivio penal i zaradio crveni karton. Kevin de Bruyne je zabio za 2:0.

Phil Foden je povisio na konačnih 3:0 u nadoknadi drugog poluvremena (92.). Zanimljivo je da se igralo čak 11 minuta sudačke nadoknade

Cityju na taj način idu bodovi, prvi nakon više od tri mjeseca pauze. 

Utakmicu je obilježila i jedna užasna scena. Španjolski nogometaš i branič Manchester Cityja, Eric Garcia (19), ostao je nepomično ležati nakon sudara sa svojim vratarom Edersonom u 81. minuti utakmice s Arsenalom.

Nakon jednog centaršuta vratar je istrčao kako bi izbio loptu, a na putu mu se našao suigrač ste su se sudarili. Garcia je ostao nepomično ležati na travnjaku te je nakon što mu je pružena pomoć na nosilima iznesen.

Independent javlja da se sumnja na ozljedu glave, no to je sve za sada neslužbeno.  

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close