Kod Projektanta

U Mostaru javno gledanje utakmice Hrvatska - Rusija

Organizator javnog gledanja ove utakmice je Gradski odbor HDZ BIH Mostar.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2018. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradski odbor HDZ BIH Mostar, kako saznaje Bljesak.info,  u subotu, 7. srpnja, na otvorenom pored zgrade ''Projektanta'', organizira gledanje utakmice Hrvatska – Rusija, koja se igra u 20 sati.

''To se nekako stihijski događa u Gradu Mostaru jer policija dobrim dijelom u svakom slučaju mora zatvoriti lokaciju Starog igrališta, zbog organizacije objekata koji prate gledanje utakmice, te smo zbog značaja i važnosti utakmice u subotu odlučili da se utakmica gleda na video zidu ispred oglašivača reklama pokraj Projektanta'', rekao je za Bljesak.info Dražen Vrljić, savjetnik za planiranje prometa urbanizam i građenje grada Mostara.

Na križanju ulica Stjepana Radića i kralja Tomislava, kako govori Vrljić,  doći će do potpune obustave prometa u razdoblju od 19:00 do 24:00 sata.

''Na dijelu Ulice kralja Tomislava od poteza križanja sa Splitskom ulicom,  do križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV odnosno do objekta Spajalica, te na dijelu  Ulice Stjepana Radića od tržnog centra Mercator do foto studia Anigo će u potpunosti biti obustavljen promet za vozila u razdoblju od 19:00 do 24:00 sata'', rekao je Vrljić.

Mostarci će tako zajedničkim navijanjem imati priliku bodriti ''Vatrene'' za prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close