Novi peh za Govedaricu

Govedarica na dva detaljna pregleda: "Vjerujem da nije ništa ozbiljno"

Novi trener Zrinjskog Sergej Jakirović pomalo je iznenadio u prve tri prvenstvene utakmice, postavivši kao najisturenijeg napadača Miljana Govedaricu.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2021. u 10:10 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

26-godišnji Miljan Govedarica, dosad je uglavnom igrao po krilu, ali se odlično snašao u ulozi najisturenijeg šica. I protiv Tuzla Cityja u nedjelju bio je jedan od aktivnijih igrača Zrinjskog. 

Postigao je lijep gol za izjednačenje, okružen s trojicom gostujućih igrača, no doživio je peh na početku drugog poluvremena. Osjetio je bolove u zadnjoj loži i Jakirović ga je morao izmijeniti.

“Osjetio sam malu ozljedu i čini mi se da nije ništa strašno. Tek trebam na preglede, ali osobno vjerujem da nije ništa ozbiljno”, kaže za Sportske novosti Govedarica, koji će danas imati dva pregleda.

Jedan je zakazan kod specijaliste u Splitu, a po povratku u Mostar odradit će i drugi u mostarskoj bolnici. Iako on sam smatra da nije ništa ozbiljno, činjenica da mu je klub zakazao dva pregleda govori s koliko opreza pristupaju toj ozljedi. 

Uostalom, Govedarica je imao puno pehova kada su ozljede u pitanju otkako je stigao u Mostar iz Zvijezde 09. Na početku sezone 2019./2020. bio je jedan od najboljih igrača Zrinjskog, postigao je gol u Utrechtu, kasnije još tri u prvenstvu i ozlijedio je mišić. U zimskim pripremama u prošloj sezoni također je ozlijedio zadnju ložu.

Kopirati
Drag cursor here to close