Premiership

Gosti ostvarili sve tri pobjede

Na ljestvici vodi Liverpool koji je u petak na gostovanju pobijedio Southampton sa 3-1. "Redsi" imaju dva boda više od Manchester Cityja, koji ima utakmicu manje.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2019. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sve tri subotnje utakmice 33. kola engleskog nogometnog prvenstva slavili su gosti. Leicester City je porazio Huddersfield sa 4-1, Burnley je pobijedio Bournemouth sa 3-1, dok je Crystal Palace slavio protiv Newcastle Uniteda sa 1-0.

Leicester je ovom pobjedom produžio pobjednički niz na četiri utakmice, dok je Huddersfield upisao i peti uzastopni poraz.

Golove za 'lisice' zabili su Yoeri Tielemans (24), Jamei Vardy (48, 84-11m) i James Maddison (79), dok je pogodak za domaćine zabio Aaron Mooy (52-11m).

Burnley je pobjedom protiv Bournemoutha dohvatio možda i presudna tri boda u borbi za prvoligaški spas. Burnley sada ima osam bodova više od Cardiff Cityja, ali i utakmicu više.

Bournemouth, koji je u zadnjih devet kola upisao samo jednu pobjedu, je poveo autogolom Ashleyja Barnesa u četvrtoj minuti. Izjednačio je Chris Wood u 18. minuti, a samo dvije minute kasnije Ashley Westwood je doveo goste u vodstvo. Pobjedu gostima osigurao je Barnes u 57. minuti iskupivši se tako za autogol na početku susreta.

U susretu između Newcastle Uniteda i Crystal Palacea slavili su gosti sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Luka Milivojević iz kaznenog udarca u 81. minuti.

Na ljestvici vodi Liverpool koji je u petak na gostovanju pobijedio Southampton sa 3-1. "Redsi" imaju dva boda više od Manchester Cityja, koji ima utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close