Na kraju prvog dijela sezone

Gosti dominirali na jugu

Ovaj put Klis nije odigrao svoju utakmicu u Stocu, pa je Čapljina koja također ima utakmicu manje na pet bodova prednosti. Momčad trenera Borovca je otpor domaće Rama slomila tek u nastavku.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2021. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaesto kolo proteklo je u potpunoj dominaciji gostujućih momčadi " na jugu" gdje su opet dvije utakmice odgođene. Ovaj put Klis nije odigrao svoju utakmicu u Stocu, pa je Čapljina koja također ima utakmicu manje na pet bodova prednosti.

Momčad trenera Borovca je otpor domaće Rama slomila tek u nastavku. Domaćini su na odmor otišli s minimalnom prednošću 1:0, zahvaljujući Budimiru. Ipak u drugom dijelu već nakon tri minute utakmicu na početak vraća Ljubić. Isti igrač je ponovo strijelac u 66.minuti, dok je preokret gostiju i njihovu pobjedu potvrdio Mace golom 15-tak minuta prije kraja utakmice za konačnih 1:3.

Jesenji dio sezone, momčad Brotnja je zaključila porazom na domaćem terenu, bolja je bila Sloga 2:3. Susret na stadionu Bare je bila vrlo zanimljiv. Domaćini su poveli golom Ivana Ferenca i nakon toga propustili nekoliko prilika da povećaju svoju prednost, ali ih nisu iskoristili. To je kaznio Tomislav Bošnjak golom za 1:1.

U drugom dijelu Sloga prva dolazi do vodstva preko Milasa, ali se Brotnjo vraća drugim golom Ferenca. Na kraju je odluka pala u finišu susreta, tri minuta prije kraja kada je Leo Granić pogodio za 2:3 na tri minute prije kraja.

Istim rezultatom je završio susret Gruda i Kamešnice. U ovom duelu su gosti do 22.minute preko Omazića i Jozića osigurali vodstvo od 0:2, ali su taj zaostatak domaći anulirali u završnici prvog, odnosno ranoj fazi drugog poluvremena preko Ančića i Pandžića. Tu nije bio kraja uzbuđenjima. U sudačkoj nadoknadi Gude ostaju s čovjekom manje, što gosti preko Kreze koriste stižu do pobjede u 95.minuti.

Sloga je u Livnu povela lijepim golom Grubeše u 27. minuti, dok je pobjednik odlučen dvadeset minuta prije kraja kada je kontru gostiju završio Abazović za konačnih 0:2.

Jedinu utakmicu bez pobjednika odigrali su Bjelopoljac i Turbina. Brekalo u 15. minuti nije iskoristio jedanaesterac, ali je njegov suigrač, Puce uspio osam minuta kasnije popraviti golom za 1:0. Turbina je izjednačila preko Agovića u nadoknadi prvog dijela. U ovom duelu su pokazana čak četiri crvena kartona, domaćoj momčadi jedan, gostima čak tri.

Zvanično, situacija na tabeli Druge lige će biti jasnija kada budu odigrane sve preostale utakmice iz prethodnog ali i ovog 13. kola.

Kopirati
Drag cursor here to close