Nezadovoljni suđenjem u Mostaru

GOŠK: Plač u svlačionici kakav do sada nije viđen

Sudac na utakmici Zrinjski -GOŠK dosudio dva nepostojeća jedanaesterca za domaću momčad, čime je drastično oštetio GOŠK i izravno utjecao na ishod utakmice.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2018. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon subotnje utakmice 19. kola Premijer lige BiH u kojoj je Zrinjski u Mostaru pobijedio GOŠK rezultatom 3:2, momčad iz Gabele oglasila se priopćenjem za javnost u kojemu je uprava kluba izrazila nezadovoljstvo suđenjem na toj utakmici.

U priopćenju se navodi kako je sudac na toj utakmici dosudio dva nepostojeća jedanaesterca za domaću momčad, čime je drastično oštetio GOŠK i izravno utjecao na ishod utakmice.

''Prvi put smo doživjeli da nam igrači plaču na kraju utakmice zbog nepravde koju smo doživjeli, zamislite apsurda, od jedne osobe u 'crnom'. Netko je nakon utakmice rekao jednu rečenicu koja sve govori: ovakav smijeh na tribinama i ovakav plač u svlačionici nisu viđeni u Premijer ligi'', stoji u priopćenju.

Video: Sporni jedanaesterci na utakmici Zrinjski - GOŠK

Iz GOŠK navode kako je svojim nastupom sudac ''pomnožio s nulom'' sav trud, znoj, rad i sva ulaganja jedne nogometne ekipe.

''Pitamo se dokle gospodo ide vaš (ne)moral jer morala, očito, nemate. Želimo vjerovat da je ovo uradio dotični pojedinac iz njemu poznatih razloga, ali se bojimo da nije tako. Bojimo se da iza ovoga stoje organizirane interesne skupine ljudi koji vjerojatno smatraju da jednom klubu kao sto je NK GOŠK bez obzira na njegovu tradiciju koja traje 100 godina (osnovan 1919 godine) nije mjesto u Premijer ligi ili možda se mora spasit netko na uštrb 'malog' GOŠK-a?'', poručili su iz GOŠK-a.

Iz GOŠK-a su pozvali čelne ljude Nogometnog saveza BiH da zaštite klubove od ''određenih pojedinaca'' i da u punom smislu riječi zaštite integritet natjecanja o kojem se govorilo na brojnim seminarima koje je Nogometni savez organizirao pred početak sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close