Premijer liga BiH

GOŠK slavio protiv Čelika u derbiju začelja, Sarajevo se kiksom oprostilo od titule

U derbiju začelja Gabeljani su došli su do važnih bodova u borbi za ostanak protiv izravnog konkurenta.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2018. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo i Radnik odigrali su neodlučeno (0:0) na Koševu dok je GOŠK u Gabeli slavio važnu pobjedu protiv Čelika  3:2 u 20. kolu Premijer lige BiH.

U derbiju začelja Gabeljani su došli su do važnih bodova u borbi za ostanak protiv izravnog konkurenta. Poveli su u petoj minuti preko Mulahusejnovića, a samo 11 minuta kasnije povećali su prednost nakon autogola Borisa Pandže.

Čelik je u 21. minuti preko Jurine iz jedanaesterca smanjio vodstvo domaćih, da bi Nikolić u drugoj minuti nadoknade poravnao rezultat na 2:2.

U drugom poluvremenu domaća momčad je u 62. minuti došla do trećeg pogotka koji je odlučio pobjednika, a strijelac je ponovno bio Mulahusejnović.

Foto: Fena / FK Sarajevo - FK Radnik

Po izuzetno teškim vremenskim uvjetima i zaleđenom terenu nogometaši Sarajeva i Radnika su podijelili bodove, iako su obje momčadi imale po nekoliko izglednih prilika da dođu do pogotka.

''Bordo'' momčad se ovim remijem gotovo oprostila od borbe za naslov, jer za vodećim momčadima Željezničarom i Zrinjskim zaostaje teško dostižnih 11, odnosno 10 bodova. Bijeljinska momčad s druge strane korak je bliže osvajanju šestog mjesta i plasmanu u Ligu za prvaka BiH.

Borac je u Banja Luci doživio minimalni poraz od Krupe (0:1).

Rezultati 20. kola:

Subota:
Željezničar – Sloboda 1:0
Vitez – Široki Brijeg 1:4
Mladost – Zrinjski 1:2
Nedjelja:
GOŠK – Čelik 3:2
Sarajevo – Radnik 0:0
Borac – Krupa 0:1

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close