Premijer liga polako izmiče

GOŠK kiksao protiv Bratstva, navijači skandirali ''Skinite dresove!''

Gabeljani su se novim kiksom udaljili od borbe za prvo mjesto te nisu uspjeli iskoristiti poraz Olimpika koji se i dalje nalazi na prvom mjestu s 27 bodova.
Sport / Nogomet | 27. 10. 2019. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaša GOŠK-a odigrali su 1:1 s Bratstvom iz Gračanice u susretu 12. kola Prve lige Federacije BiH igranom u nedjelju na stadionu ''Perica Pero Pavlović '' u Gabeli.

Gabeljani su se novim kiksom udaljili od borbe za prvo mjesto te nisu uspjeli iskoristiti poraz Olimpika koji se i dalje nalazi na prvom mjestu s 27 bodova. GOŠK se nalazi na četvrtom mjestu s 21 bodom te ga očekuje teška borba za povratak u Premijer ligu BiH.

Foto: Bljesak.info / NK GOŠK - NK Bratstvo Gračanica

Domaći su od početka imali incijativu, no u 12. minuti Jaganjac je iskoristio lošu reakciju obrane i doveo je Bratstvo u vodstvo (0:1). 

GOŠK je nakon primljenog pogotka zaigrao još agresivnije, a u drugom poluvremenu igralo se praktički cijelo vrijeme pred vratima momčadi iz Gračanice koji su se odlično branili. 

Foto: Bljesak.info / NK GOŠK - NK Bratstvo Gračanica

Gabeljani su uspjeli izjednačiti tek u 75. minuti i to iz jedanaesterca kojeg je realizirao Kulović. Prethodno je rukom u svom kaznenom prostoru igrao Alihodžić. 

Do kraja susreta domaći su konstantno vršili pritisak i pokušali doći do preokreta, no vratar Divković spašavao je Bratstvo u nekoliko navrata.

Malobrojni navijači su nakon završetka utakmice uz skandiranje ''Skinite dresove'' jasno iskazali svoje nezadovoljstvo.

Foto: Bljesak.info / NK GOŠK - NK Bratstvo Gračanica

Na meti kritika je i trener Nenad Gagro koji su pojedini navijači posuli vodom nakon utakmice te je veliko pitanje hoće li Gagro uopće dočekati derbi s Olimpikom u sljedećem kolu kao šef stručnog stožera.

Ko će na kraju platiti ceh, ostaje nam da vidimo.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close