Nove brige za Laporta

Glavni sponzor prekida suradnju s Barcelonom

Rakuten i Barcelona počeli su suradnju 2017. potpisavši trogodišnji ugovor po kojem je japanska kompanija plaćala 55 milijuna eura po sezoni za sponzorski natpis na dresu
Sport / Nogomet | 13. 09. 2021. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NordPhoto / Glavni sponzor prekida suradnju s Barcelonom

Japanska kompanija za internetsku trgovinu Rakuten odlučila je prekinuti suradnju s Barcelonom kao glavni sponzor na dresu kluba i time je još više povećala brige predsjednika kluba Joana Laporte, objavili su španjolski mediji.

Rakuten i Barcelona počeli su suradnju 2017. potpisavši trogodišnji ugovor po kojem je japanska kompanija plaćala 55 milijuna eura po sezoni za sponzorski natpis na dresu. U listopadu 2020. ugovor je produžen, ali je sponzorski iznos smanjen na 30 milijuna eura godišnje, piše Hina.

Sponzorski natpis na rukavu dresa, na kojem se reklamira turski proizvođač bijele tehnike Beko, tako će biti promijenjen.

Unatoč tome, Barcelona ima na stolu nekoliko sponzorskih ponuda i nadaju se da će sklopiti bolje ugovore. Također, šuška se o tome da bi klub mogao prodati prava za ime stadiona Camp Nou i tako doći do dodatnih financijskih sredstava.

Kopirati
Drag cursor here to close