Bivši kapetan BiH

Glavaš: Mislim da je način odabira izbornika izvan pameti

Glavaš smatra da izbornik mora biti vođa i osoba koja poznaje stvari oko Saveza i igrače, razumije mentalitet BiH ali dodaje da bez obzira na to podržava novog izbornika.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2018. u 18:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlatko Glavaš izjavio je da novoizabranom izborniku 'A' reprezentacije Robertu Prosinečkom treba pružiti punu podršku, ali da se ne slaže s načinom izbora.

Prosinečki je danas izabran u užem krugu kandidata, u kojem se osim njega nalazio bh. strateg Amar Osim koji je najveće uspjehe u karijeri ostvario sa sarajevskim Željezničarom.

''Mislim da je način odabira izbornika izvan pameti, ali ako smo već izabrali Prosinečkog, onda čovjeku treba pružiti podršku, a moju ima. Međutim, želio bih istaknuti da sam uvijek bio za to da na funkcijama budu domaći treneri'', rekao je Glavaš za Fenu.

Smatra da izbornik mora biti vođa i osoba koja poznaje stvari oko Saveza i igrače, razumije mentalitet BiH ali dodaje da bez obzira na to podržava novog izbornika.

''Podržavam Prosinečkog ali mislim da domaći treneri trebaju više raditi ne samo u reprezentaciji nego i u klubovima. Na kraju krajeva, slabo rade i naši treneri bilo gdje drugdje. Izabrali smo čovjeka, moju podršku ima'', kratko je kazao Glavaš.

Na kraju je izrazio nadu da će Prosinečki uspjeti odvesti reprezentaciju na europsko prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close