Zrinjski - GOŠK 4:0

Glatka pobjeda Zrinjskog u pripremnoj utakmici u Međugorju

"Kod Krupe nas čeka umjetna trava i to specifična, ali imat ćemo čitav idući tjedan da se na našem umjetnom travnjaku prilagodimo uvjetima", zaključio je Ivanković.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2017. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Zrinjskog iskoristili su rezentativnu pauzu i u Sport Centru u Međugorju odigrali pripremnu utakmicu u kojoj su protiv gabelskog GOŠK-a upisali glatku i zasluženu 4:0 pobjedu.

Golijadu je otvorio raspoloženi Bilbija već u petoj minuti, za povećanje prednosti zabio je Filipović u 11. minuti, a nakon toga Perišić (18.) i Pezer (29.) su se upisali na listu strijelaca.

Na mini pripremama se našao i 20-godišnji Dominik Begić, napadač Posušja koji će kao vodeći strijelac Druge lige Jug FBiH sa 17 pogodaka sljedećih nekoliko dana, kao gost Mostaraca, trenirati s momčadi Blaža Sliškovića.

Zrinjski je u od 11. do 13. kola ispucao gotovo sve pehove – točnije, odigrao rezultatski jako slabo te upisao domaći remi sa Borcem, domaći poraz od Sarajeva i poraz kod Širokog, koji mu je tada oduzeo vrh ljestvice.

Protiv Radnika je važio imperativ rezultata i Plemići su odgovorili na taj zahtjev – zabili tri gola za tri boda koja su vratila mir u kuću. Uslijedila je nakon toga nova reprezentativna pauza

Struka je zadovoljna zdravstvenim stanjem kadra u kojem nisu samo ozlijeđeni Toni Jović i mladi reprezentativac Marijan Ćavar, koji krotiv GOŠK-a zaigrao prvi put nakon operacije.

"Svi ostali su tu, uključujući i Laštru, no on radi po posebnom programu i neće biti u kombinacijama za iduće kolo. Galić je u potpunosti oporavljen i konkurirat će za utakmicu s Krupom", kazao je za Dnevni list pomoćni trener Mario Ivanković.

Upravo taj nadolazeći dvoboj Ivanković smatra ključnim u nastojanju da Zrinjski u željenom ritmu do kraja godine.

"Ispada da nas je prošla pauza koštala, ali vjerujemo da će ovog puta to ići u drugom smjeru. Velika je stvar što smo pobijedili u prošlom kolu, ali sada je pred nama najteža utakmica", istaknuo je.

"Čeka nas umjetna trava i to specifična, ali imat ćemo čitav idući tjedan da se na našem umjetnom travnjaku prilagodimo uvjetima", zaključio je Ivanković.

Važnost gostovanja u Krupi ogleda se i u činjenici da će se Plemići tamo biti u prilici na najbolji mogući način postaviti scenu za dva vezana domaća duela protiv Slobode i Viteza.

Kopirati
Drag cursor here to close