U siječnju

Giroud vjerojatno napušta Chelsea

I dok u Chelseaju uglavnom "grije klupu", kod francuskog izbornika Didiera Deschampsa uživa veliko povjerenje i gotovo redovito zabija.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2020. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski napadač Olivier Giroud (34), koji ima skromnu minutažu u Chelseaju, vjerojatno će u zimskom prijelaznom roku napustiti engleski klub, izjavio je njegov menadžer.

"Giroud želi igrati kako bi ostao na popisu reprezentativaca za Euro sljedeće godine. Sredinom prosinca ćemo odlučiti što dalje. Ako se stvari u Chelseaju ne promijene, vjerojatno će potražiti novu sredinu. Povratak u francusku ligu nije opcija. Idealno bi bilo da ode u neku drugu zemlju, upozna novu kulturu", kazao je za francuske medije njegov menadžer Michael Manuello.

Britanski mediji tvrde da bi Giroud želio otići u Italiju budući da je u ljetnom prijelaznom roku imao ponude iz Intera, Rome i Lazija, ali je na kraju ostao u Chelseaju.

Prošle sezone Giroud je u dresu Chelseaja upisao 25 nastupa i 10 golova.

No, ove sezone ima još manju minutažu nakon što je u klub stigao njemački napadač Timo Werner. Skupio je tek šest nastupa, ali je samo jednom bio u početnoj postavi, te je zabio jedan pogodak. 
 
I dok u Chelseaju uglavnom "grije klupu", kod francuskog izbornika Didiera Deschampsa uživa veliko povjerenje i gotovo redovito zabija.

Za reprezentaciju Francuske dosad je odigrao 105 utakmica i postigao je 44 gola, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close