Novo pojačanje

Gianluigi Donnarumma sljedeće sezone neće biti prvi vratar PSG-a

Donnarumma je odlučio otići iz Milana na kraju sezone nakon što mu je istekao ugovor, unatoč tome što je debitirao za prvu ekipu talijanskog kluba sa samo 16 godina i 242 dana.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2021. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novo pojačanje PSG-a gotovo sigurno bit će Gianluigi Donnarumma, ali mediji u Francuskoj tvrde kako on sljedeće sezone zapravo neće biti vratar broj jedan u francuskom klubu.

Donnarumma je odlučio otići iz Milana na kraju sezone nakon što mu je istekao ugovor, unatoč tome što je debitirao za prvu ekipu talijanskog kluba sa samo 16 godina i 242 dana.

Ovaj 22-godišnjak na Euru pokazuje zašto je za njega veliki interes, a većina medija i provjerenih izvora smatra kako će preći u francuski PSG, unatoč tome što je Juventus jedno vrijeme bio favorit za njegovo dovođenje.

Međutim, ako se Donnarumma zaista preseli na Park prinčeva, čini se da neće biti de facto prvi izbor francuske ekipe za mjesto među stativama.

Talijan će se, prema pisanju TeleFoota, natjecati za mjesto u prvom timu s Keylorom Navasom, a postoji i opcija da u početku bude poslan na posudbu.

TeleFoot navodi da su čak neki igrači, među kojima je bio i Neymar, iznenađeni vezama između kluba i igrača Milana.

Ipak, PSG smatra da ne mogu propustiti igrača Donnarummine kvalitete, a pogotovo u transferu za koji neće platiti obeštećenje.

Činjena da 22-godišnjak već ima šest godina iskustva u prvom timu sigurno mu ide u prilog, a ako bude igrao kao i njegov sunarodnjak, imenjak i legendarni golman Gianluigi Buffon, tada bi PSG mogao imati čuvara mreže za narednih 20 godina.

Inače, trener PSG-a Mauricio Pochettino mogao bi imati najnevjerojatniju klupu svih vremena naredne sezone i to ne samo zbog svog potencijalnog rezervnog vratara.

Mediji tvrde da Kylian Mbappe želi napustiti glavni grad Francuske, interes su iskazali Real Madrid i Liverpool, a do isteka ugovora mu je ostala samo godina.

Bivši menadžer Tottenhama pozvan je da cijelu sezonu drži Mbappea na klupi ukoliko bivši napadač Monaca ne potpiše novi ugovor, prenosi Klix.

To bi moglo dovesti do toga da prvak svijeta iz 2018. godine neće igrati cijelu godinu, baš kao možda i Donnarumma, ali budući da Mbappeov ugovor ionako ističe, to ne bi dovelo do pada njegove vrijednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close