Bocni me, bocni...

Gerard Piqué s visine o pobjedi Reala; Ramos mu ekspresno odgovorio

"Real iz prvog poluvremena je najlošiji s kojim sam ikad igrao na Santiago Bernabéu", izjavio je nakon utakmice Gerard Piqué (33).
Sport / Nogomet | 02. 03. 2020. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Iako su godinama nositelji obrane španjolske reprezentacije, Pique i Ramos se javno ne podnose

Nedjeljni El Clasico na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu nije samo tema tjedna ili mjeseca u Španjolskoj, nego, moguće je, i čitave sezone.

Mnoštvo analiza, anketa, izjava i sportskih izvještaja kruže Internetom, a jedno od rivalstava na koje se uvijek obraća pozornost je ono između Gerarda Piquéa i Sergija Ramosa.

"Real iz prvog poluvremena je najlošiji s kojim sam ikad igrao na Santiago Bernabéu", izjavio je nakon utakmice Gerard Piqué (33).

Njegovo razmišljanje nije daleko od istine, ali su zato Madriđani u drugom poluvremenu pokazali i srce i snagu na terenu i dobili Barcu s 2:0.

"Odmah bih potpisao pobijediti u svakom  Clasicu s tako lošim poluvremenom, kako on kaže", ekspresno je odgovorio Sergio Ramos (33).

"Da smo iskoristili naše šanse u prvom poluvremenu, Real bi se našao pred velikim izazovom. U drugom su nas poluvremenu potisnuli i postigli vodeći pogodak iz jedne naše nesretne reakcije na njihov napad. Madrid iz ove utakmice izlazi ojačan, a mi okrnjeni", kazao je Piqué.

Obje ekipe u sljedećem kolu imaju neugodne protivnike. Barcelona dočekuje Real Sociedad, klub koji je uz Getafe iznenađenje ove sezone, dok Real Madrid putuje u Sevillu na dvoboj s Betisom.

Kopirati
Drag cursor here to close