GOAT: Messi ili Cristiano?

Genijalni video konačno daje odgovor na pitanje svih pitanja: Ronaldo ili Messi?

Video prikazuje statistiku Ronalda i Messija u razdoblju kad su zajedno igrali u španjolskoj ligi. Golovi, asistencije, trofeji, ako je ikad bilo dvojbi, više ih nema
Sport / Nogomet | 19. 03. 2019. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uistinu nevjerojatno rivalstvo Cristiana Ronalda i Lionela Messija obilježilo je proteklo desetljeće svjetskog nogometa. Dva stroja za postizanje golova oduševljavali su i oduševljavaju fanove diljem svijeta, ali su se mišljenja o tome tko je od njih dvojice bolji, uvijek razlikovala.

Fabio Capello je opetovano kazao kako je Messi jedini genij u svjetskom nogometu, ali su Allegri i Simeone nedavno kazali kako je Ronaldo najbolji na svijetu. Ernesto Valverde nikad ne dvoji u vezi s tim - Messi je genijalac koji iz utakmice u utakmicu, dakle s kontinuitetom, igra na najvišeoj razini. S tim će se složiti i Mauricio Pochettino, ali će primjerice Zidane kazati kako ne treba trošiti riječi jer igra svakog od njih dovoljno govori za sebe.

"Messi je za mene bolji igrač", rekao je Maradona ali i dodao:

"Svi smo mi jako ponosni na Messija, ali Ronaldo je životinja".

Kad je Cristiano Ronaldo stigao u španjolsku Primeru 2009. godine, počela je fantastična utrka. Navijači su uživali u spektaklu, u nevjerojatnom odmjeravanju snaga u ligi, kupu, Ligi prvaka...

"Već plačemo za tim vremenima. Nismo ni svjesni čemu smo prisustvovali", napisat će fanovi ispod jednog zanimljivog video uratka.

A taj video prikazuje statistiku Ronalda i Messija u razdoblju kad su zajedno igrali u španjolskoj ligi. Golovi, asistencije, trofeji, ako je ikad bilo dvojbi, više ih nema.

"Messi je svakako bolji", vrište iz njegovog tabora, ali fanovi Ronalda imaju svoje argumente:

"Nedostaju vam sezone dok je Ronaldo bio igrač Manchester Uniteda, a to su tri naslova plus Liga prvaka".

Možda je statistika pomogla, a možda i odmogla u konačnom odgovoru na pitanje svih pitanja.

Video: Messi vs Ronaldo [ 09/10 - 17/18 ]
Kopirati
Drag cursor here to close