Hajduk - Zrinjski

Generalka na Poljudu: Najskuplja karta jeftinija od testa na koronu

Na utakmici Hajduk - Zrinjski u ponedjeljak očekuje se oko pet tisuća navijača, što je puno manje od onoga što bi inače bilo.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2021. u 11:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesta provjera za Plemiće bit će ujedno i posljednja. Zrinjski će gostovati na Poljudu kod splitskog Hajduka, u utakmici koja će biti generalka za obje momčadi. Hajduk će u subotu u goste Lokomotivi, a Zrinjski u nedjelju gostuje kod Širokog.

Utakmica između Hajduka i Zrinjskog igra se u ponedjeljak u 21 sat, a domaći klub pustio je u prodaju ulaznice. No, za ovu utakmicu vrijede epidemiološke mjere, pa ne možete na stadion bez potvrde o potpunoj procijepljenosti ili uz negativan PCR ili antigenski test.

Kako bi pustio što više ljudi na tribine Hajduk je organizirao i punktove za brzo testiranje i to po manjim cijenama, ali svejedno je cijena testiranja (100 kuna) puno skuplja i od najskuplje karte (40 kuna).

Stoga se očekuje puno manja posjeta nego bi bila inače, a procjene su na nekih pet tisuća pa do optimističnih 10.000 gledatelja. Što je opet puno više od onoga na što je Zrinjski naviknuo posljednjih godinu i pol.

Kopirati
Drag cursor here to close