u Walesu i Španjolskoj

Gareth Bale donira više od milijun eura zdravstvenim ustanovama

''Ja i moja obitelj želimo iskazati našu podršku. Nastavite dobro raditi, obavljate odličan posao. Hvala vam puno", poručio je Bale
Sport / Nogomet | 23. 04. 2020. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gareth Bale, nogometaš Real Madrida, donirao je pola milijuna funti (oko 570.000 eura) Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS) u Walesu, a prema navodima engleskih i španjolskih medija u četvrtak će objaviti donaciju od 440.000 funti (500.000 eura) za zdravstvene radnike u Španjolskoj, prenosi Anadolija.

Bale i supruga Emma su ogromnu svotu novca uručili dužnosnicima NHS-a u Cardiffu i Zdravstvenom odboru Walesa, koji su fokusirani na pružanje dodatnih usluga pacijentima i osoblju koje se ne pružaju od uobičajenih sredstava NHS-a.

"Samo sam htio zahvaliti svima u NHS-u za njihov naporan rad i žrtvu tijekom krize izazvane COVID-19. Bolnica Sveučilišta u Walesu zauzima posebno mjesto u mom srcu. Tamo sam rođen i pružila je veliku podršku mojoj obitelji, prijateljima i široj zajednici. Ja i moja obitelj želimo iskazati našu podršku. Nastavite dobro raditi, obavljate odličan posao. Hvala vam puno", poručio je Bale, prenose otočki mediji.

No, izgleda da se 30-godišnji nogometaš neće zaustaviti na tome nego će dati još jednu donaciju, ali zdravstvenim službama u Madridu, epicentru epidemije novog koronavirusa u Španjolskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close