Mobilizacija pred utakmicu

Galić: Potvrditi da je Salines bio loš dan

Poraz u Tuzli natjerao je na mobilizaciju pred večerašnju utakmicu.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2018. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Stanislav Galić

U zaostaloj utakmici prvog kola Premijer lige BiH u futsalu, Mostar SG Stakorad večeras je domaćin timu Tanga. Meč se igra od 18 sati u dvorani u Mostaru, a domaćini nakon poraza od Salinesa u nedjelju priželjkuju bolje izdanje i prvi trijumf sezone.

''Poraz u Tuzli natjerao je na mobilizaciju pred večerašnju utakmicu. Očekujem maksimalan angažman svih igrača, jer su ambicije pobijediti i potvrditi da je Salines bio samo loš dan. Ambicije u ovom prvenstvu su velike, nastojat ćemo ponovo osvojiti naslov prvaka, pa je pobjeda na svim utakmicama imperativ. Tako je i danas'', rekao je golman Stanislav Galić.

Rekao je da stručni stožer ima problema kad je riječ o ozljedama, ali i da vjeruje da će Mostarci i oslabljeni smoći snage za trijumf, piše Staklorad u svom priopćenju.

''Do kraja preuzimamo ulogu prvog favorita za osvajanje prvenstva i vjerojatnog favorita na svim utakmicama do kraja, pa i na današnjoj. Nadam se da će pobjednički pehar ponovo ljetovati kod nas, a Salinesu čestitam na nedavnoj pobjedi'', dodao Galić.

Kopirati
Drag cursor here to close